Personal Trainer Job Amsterdam  thumbnail

Personal Trainer Job Amsterdam

Published May 08, 23
7 min read

Referenties - Labeur – Lifestyle & Training

Ik begon verandering te zien en kreeg daar waardering voor. De trainingsdagen gingen van 3 naar uiteindelijk 5 a 6 dagen per week en mijn voeding ging van kaascroissantjes naar brood en kipfilet. Ook de eiwit shakes maakte zijn intrede en mijn toewijding groeide. Toch merkte ik dat het beter kon.

Ik wilde meer maar wist te weinig en liep zodoende vast. Daarbij ben ik van januari 2014 tot medio maart uit de running geweest door een dislocatie van mijn schouder. Dit was een flinke setback voor mij. Uiteindelijk wel mijn training weer opgepakt, maar nooit meer boven het niveau gekomen van voor mijn blessure. personal trainer amsterdam david lloyd.

Na een uitgebreide intake heeft hij een volledig programma opgezet met als doel om binnen 6 maanden tijd klaargestoomd te worden voor een fotoshoot in mei. personal trainer amsterdam david lloyd. Het voeding- en eetschema is met oog voor detail gemaakt. Frank begrijpt mijn situatie en ziet het voor zichzelf als hoogste prioriteit om mij te helpen met het behalen van je doel.

Maar het mooiste aan zijn online coaching is dat ik door deze professionele begeleiding niet meer zoekende ben en duidelijke resultaten boek. Dit motiveert en overschaduwt het feit dat het traject soms ook zwaar kan zijn. Frank is motiverend, inspirerend en beoefent zijn beroep met passie. Hij maakt deze transformatie mogelijk! – Jonas 2 maanden terug zag ik op Facebook een advertentie voorbij komen van Frank den Blanken PT om in 100 dagen naar een fitnessmodel te veranderen.Uit nieuwsgierigheid klikte ik op de link en zocht ik contact met Frank. Na een aantal gesprekken waarin Frank mij het vertrouwen ga dat ik mijn doelen echt kon halen besloot ik het te doen. Daar ging ik dan. Het begin viel zeker niet mee. En mijn vriend heeft meerdere malen gezegd dat ik gek was dat ik het toch weer ging proberen.

Ik moest totaal anders trainen dan ik gewend was. Veel meer krachttraining en bijna geen cardio. Talloze keren Frank een app gestuurd of ik hierdoor niet te gespierd zou worden. Frank stelde mij telkens gerust dat dit niet ging gebeuren. Dan nog de voeding. Frank is streng en rechtvaardig qua voeding.

Reps2glory

Hij geeft aan wat je moet doen om te compenseren en zorgt ervoor dat je snel weer op de goede richting zit. Ik ben nu 2 maanden bezig en kan mijn ogen niet geloven hoe het gaat. Mijn vriend, vriendinnen, collega’s iedereen geeft mij complimenten en dat motiveert mij alleen nog maar meer!! Ik ben heel benieuwd waar ik over 6 maanden ben als mijn reis samen met Frank afgelopen is.

In 2015 leerde ik Frank kennen - personal trainer amsterdam david lloyd. Waar ik eerst random trainingschema’s van het internet afhaalde, kreeg ik nu specifieke schema’s om naar mijn doel te werken - Personal trainer Amsterdam oost. Natuurlijk heeft Frank mij ook geholpen met voeding en ik kan echt 100% beamen dat dat voor 80% bepaalt of je je doelen haalt.

Dat is waar Frank mij bij hielp. Ik ken Frank al sinds 2009 van de HBO opleiding Sport en Bewegen. Al sinds die tijd was zijn passie voor fitness en mensen helpen aanwezig. Sociaal, vriendelijk en geduldig. Zo ken ik Frank al jarenlang (personal trainer amsterdam david lloyd). In juli 2016 vertelde ik hem mijn ambitie om ooit het podium op te stappen als een Men’s Physique atleet.

5 maanden later deed ik mee aan mijn eerste Men’s Physique wedstrijd. Voor dit proces ben ik van een vetpercentage van 14,3% naar 4,5% gegaan! De gehele weg, inclusief de wedstrijddagen, was Frank altijd aanwezig en/of bereikbaar om mij te helpen. Frank brengt veel kennis met zich mee die hij jaar in en jaar uit blijft ontwikkelen.

Hij bekijkt altijd aandachtig de nieuwste trainingsmethodes of trainingsprotocollen en test deze uit om zo te blijven verbeteren als een trainer en coach. Vervolgens is dit kennis die hij graag deelt, waar ook ik enorm veel van leer. Zelf ben ik ook personal trainer en deze kennis kan ik ook direct toepassen in het werkveld - personal trainer amsterdam david lloyd.

Misschien ben je iemand die ervan droomt om een fitness atleet te worden (Personal trainer Amsterdam West). Misschien ben je een personal trainer die graag zijn kennis wilt uitbreiden. Ongeacht je doelen, op het gebied van fitness en voeding is Frank een coach die jou kan helpen. – Tom Toen ik in oktober 2016 weer veel te veel kg’s was aangekomen na de zoveelste tegenslag en rotperiode in mijn leven, het besluit genomen dat ik het niet meer alleen kon en hulp nodig had.

Referenties - Labeur – Lifestyle & Training

We hebben elkaar de hand geschud en ja hoor toen begon het hele avontuur (Personal training Amsterdam noord). De eerste vragenlijst kwam binnen en ik moest mijzelf voor het eerst in alle eerlijkheid wegen en mijn maten opnemen. Wat was dat confronterend! Met een vetpercentage van 28,7% was er toch echt wel heel wat werk aan de winkel maar ik werd gerust gesteld dat dit ons makkelijk ging lukken.

Zo vaak twijfelde ik aan mezelf of ik het wel goed deed, en nu nog steeds trouwens, maar Frank zet mij altijd weer met beide benen op de grond, reageerd binnen een paar minuten op mijn zoveelste vraag of klaag ? en ik kan weer door met waar ik mee bezig was zonder te twijfelen - personal trainer amsterdam david lloyd.Toen ik een aantal jaar geleden moeder werd en bijna 20 kg zwaarder woog, ging het roer om. Ik sloot me aan bij Personal Lifestyle Gym via een vriendin en was direct verkocht. Mijn wens was vroeger om 'sportverslaafd' te zijn (in a good sence) en dat is inmiddels gelukt.Elke 3 maanden - kan ook vaker - doe ik een lichaamsmeeting om te kijken hoe mijn vet/spier/vocht gehalte is. Inmiddels is die 20 kg er al lang af (gebleven) en ben ik een fitte vrouw. De persoonlijke aandacht, know-how van de trainers en (voedings)adviezen zijn gewoon top!.

Een trainingsmaatje is een extra ‘stok achter de deur’. Er rekenen mensen op je. En die wil je toch niet teleurstellen? Iedereen heeft het druk tegenwoordig - personal trainer amsterdam david lloyd. Een avondje Fitness, Flow ervaar je dan niet alleen als een heerlijke uitlaatklep, het kan ook juist de tijd worden om samen te zijn.

Wat je doel ook is: je krijgt privé begeleiding, een optimaal resultaat en je bespaart jezelf tijd. Jouw trainer zorgt voor veilige, effectieve en individuele trainingen die passen bij jouw persoonlijkheid, conditie en doel. personal trainer amsterdam david lloyd. Vooral als je wel wilt maar er niet toe komt om te gaan sporten, is een Personal Trainer de aangewezen persoon om je te begeleiden en te motiveren.

Personal Trainer En Personal Coach - Lees Hier Het Verschil

Je kunt jouw Personal Trainingen aanpassen aan jouw agenda en sport dus wanneer het jou het beste uitkomt! Voor beginnende sporters maakt je personal trainer je o - personal trainer amsterdam david lloyd. a. wegwijs in het fitnesscentrum, stelt een persoonlijk programma voor je samen en traint je techniek door de oefeningen keer op keer met je door te nemen.

Maar vergis je niet: samen sta je veel sterker! Met een privé begeleider train je efficiënter en effectiever Je Personal Trainer is je stok achter de deur Je Personal Trainer beschikt over méér en de juiste kennis Je Personal Trainer houdt de veiligheid van je training in de gaten Met je Personal Training ga je echt resultaatgericht trainen Dankzij je Personal Trainer blijf je doorzetten, óók in moeilijke tijden Je verlegt je grenzen onder toeziend oog van je Personal Trainer Personal trainer is een vrij beroep, wat betekent dat iedereen zich zo mag noemen. personal trainer amsterdam david lloyd.

Latest Posts

Kinesist Mol

Published Jun 23, 24
7 min read

Thaise Massage Maastricht Scharnerweg

Published Jun 18, 24
7 min read

Thaise Massage Gent Steendam

Published Jun 12, 24
7 min read